Vi har inne 30 ulike farger på ekte hår clip on!

Vi har inne 30 ulike farger på  ekte hår clip on!
Hair extensions , keratin , clip on, tape extensions ++

HairFactory

onsdag 14. september 2011

Tape extensions i Oslo, Majorstua, Hair contrast , Hair Talk , Peak tape in ,peak tape on Hair extensions , hair talk tape in extensions.
Gode priser på tape in extensions i hele høst!
Vi har fått inn mange hendvendelser på tape i det siste. Det er svært mange som spør etter denne "NYE" metoden som har kommet. Studio Africa frisørene har mange ulike måter å forlenge håret på . Keratin , tape extensions , på-sydd , mm . Tape extensions har forsåvidt vært på markedet mer eller mindre de siste 5 årene .Vi har som med alle våre andre extensions tjenester redusert pris på Hair extensions med Tape .


Kampanje på Tape extensions i hele høst ! Extensions som festes med tape . Håret sitter i 2-3 mnd og bør heises opp hver 8-12 uke . Man har muligheten til å remontere håret 2-3 ganger. Håret har en levetid på 6-12 mnd. Av alle hårforlengings metodene er det på-sydde extensins og Tape on/off som sliter minst . Kom innom idag for en farge prøve.

Langt hår på under 1time!

Pris for tape extensions 45/50 cm volum 3800,-

Pris tape extensions lengde & volum 2 pakker kr 4800,-

Vi har det meste av hår inne både til keratin , på-sydd, tape extensionHair extensions med tape , langt hår på null komma niks !
2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hvor mye koster det å heise håret opp? og hva heter tape on extentiones dere bruker? har dere hair talk? hva er så prisen på dette?

Studioafrica sa...

Hei.

Pris for å heise opp fra 700,- komr an på hvor mange pakker som er satt i.

Vi fører Hair Contrast (Cutrin frisørmerke) 10 år på markedet.

i tilleg har vi vårt eget merke Hair factory Tape extensions.

Tape systemene er forsåvidt like , forskjellige navn og leverandører og ikke minst PRISER. De er hovedesakelig laget av hår fra Øst Asia, Kina. Håret deler seg ikke opp i spaghetti strimler. Som en rein Hair extensions salong har vi hatt fornuftige priser og suveren hårkvalitet i 5 år.