Vi har inne 30 ulike farger på ekte hår clip on!

Vi har inne 30 ulike farger på  ekte hår clip on!
Hair extensions , keratin , clip on, tape extensions ++

HairFactory

torsdag 12. august 2010

Nytt i Studio i høst. Vanlige frisør tjenester og negle design!

Nå begynner det å bli en liten stund siden sist vi la ut ting her. Det har vært ganske hektisk i det siste. Mye å gjøre i salongen. Men, nå skal jeg endelig legge ut litt nyheter.



Det er mye nytt fremover, stadig noe som kommer. Kan først fortelle at Hver Torsdag fremover dedikerer vi hele Torsdagen til "Vanlige " frisør tjenester . Fra kl 11- 18. Hver Torsdag har alle så fremt det er ledig timer muligheten til å Klippe håret, farge etterveksten, farge øyebryn , alt det herlige som man kaller for vanlige frisørtjenester. Og det hele til svært reduserte priser Oh yes. 30 % på vanlige frisørtjenester. Vi har fått med oss en utrolig dyktig colorist , frisør & stylist meg Svennebrev i damefrisør, klipper også herrrer.









Vi har også fått en utrolig dyktig negledesigner i huset. NegleDesign på Torsdager, Acrynegler. Legger ut bilder av Arbeidet til Synne de nærmeste dagene.



Miss Universe 2010.. I år har vi en real sjanse ; ) Utrolige nydelige Melinda Victoria Elvenes representerer Norge i Miss Universe. Vi heier på deg alle sammen. Melinda Rocker Hair Factory Of Norway. Som er vårt eget merke. Wohoo.












Kommer mer snart

http://hairextensionsoslo.no/

http://hairextensionsoslo.no/ http://hairextensionsoslo.no/

http://hairextensionsoslo.no/http://hairextensionsoslo.no/

http://hairextensionsoslo.no/

Ingen kommentarer: